Maj Wismann

Utroskab – kom videre - sammen eller hver for sig

  • 100% anonymitet
  • Betal i rater
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
Utroskab_-_Online_workshop_af_Maj_Wisman

Utroskab – kom videre - sammen eller hver for sig

DKK 1,795
Total due DKK 1,795

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.

"Din workshop har været helt igennem uundværlig for os, og specielt for mig. Jeg har gået ved to forskellige psykologer, og vi har været ved flere parterapeuter også. Og det er først med dit materiale, at jeg har kunne se mig selv, min mand og utroskaben i et helt andet lys og begynde at arbejde konstruktiv og fremad” Lea 52 år

"Det er første gang siden det skete, vi har talt om det på en respektfuld og ordentlig måde" Bente 57 år

"Vi er ENDELIG kommet i gang med en tillids-genopbygningsproces og fået sat os ned og snakket sammen på en god måde. Min mand har haft stor glæde af din ”E-guide til den utro part” fra modul 1, og han har forstået og anerkendt at tillid ikke kommer igen på 3 uger, som vi ellers har diskuteret meget" Malene (og mand)

"Igennem workshoppens forløb har jeg kunne mærke en generel forbedring i min psyke og i vores parforhold. Vi har allerede nu oplevet en ændring i tilliden imellem os" T.

"Der er blevet taget en stor tung sten fra mit hjerte, jeg ville blot ønske, at jeg havde haft workshoppen, da han var mig utro allerførste gang. Så havde jeg sluppet for at være helt nede og vende i mørket” R.E.